Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB, Òmnium i Acció Cultural enforteixen la Federació Llull

Les entitats acorden realitzar trobades de seguiment periòdiques així com implicar les respectives juntes en l'activitat de la federació

1706
Membres de les tres entitats reunits divendres de la setmana passada a Barcelona. | Òmnium

La junta de la Federació Llull, que aglutina l'Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i Òmnium Cultural, es reunia divendres de la setmana passada per planificar l'activitat d'aquests mesos vinents, fer balanç i valorar l'actualitat política dels diferents territoris dels Països Catalans. Els representants de totes tres entitats coincideixen en assenyalar que és un moment cabdal per a potenciar l'activitat conjunta.

En aquest sentit, des de la Federació Llull s'aposta per realitzar trobades de seguiment periòdiques així com per implicar les respectives juntes en l'activitat de la federació. S'ha posat fil a l'agulla en la commemoració del 700è aniversari de la mort de Ramon Llull o la coordinació en matèria d'un espai comunicatiu català.

D'altra banda, a la junta també s'ha treballat al voltant de projectes regulars com ara la Flama del Canigó, els premis escolars Sambori i Pissiganya o bé la promoció del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. I en l'àmbit internacional, la Federació Llull ha decidit formalitzar el seu ingrés a l'ELEN (Equality Language European Network).

L'Assemblea ha escollit Joan Francesc Mira com a nou president de la Federació Llull. Jordi Cuixart en serà el vicepresident i Jaume Mateu serà el secretari i tresorer de l'entitat. La Junta també la composen Ferran Suay i Toni Gisbert, en nom d'Acció Cultural del País Valencià, Isidor Marí i Oriol Sagarra, en nom d'Òmnium, i i Marisa Cerdó i Marià Mayans en nom de l'OCB. Maria Nebot (ACPV), Marta Colomer i Roser Sebastià (Òmnium) també han participat de la reunió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.