Setmanari d'informació local - 138 anys

L'anul·lació de l'Ordenança cívica no impedeix la seguretat de Palma

1812
José Hila, batle de Palma, i Teresa Palmer, delegada del Govern, després de la reunió d'aquest dimarts. | Foto: Ajuntament de Palma

José Hila, batle de Palma, i Teresa Palmer, delegada del Govern Espanyol a les Balears, afirmen que la desaparició de la normativa d’Ordenança Cívica de Mateo Isern, anul·lada pel TSJIB recentment, no provoca «cap inseguretat jurídica ni buit legal» per fer front al control de seguretat del municipi.

Hila i Palmer recorden que existeix normativa estatal i municipal per continuar amb aquest control, després d’una reunió aquest dimarts a la Delegació per analitzar la situació de les conductes incíviques. En concret, la Llei Reguladora de Bases de Règim Local de 7/1985 i la recent Llei de Seguretat Ciutadana 4/2015 són eines de què disposen per continuar amb el control actualment.

El batle de Palma i la delegada del Govern espanyol han volgut transmetre tranquil·litat i han confirmat que assistiran pròximament a la reunió de la Comissió de Seguiment de la Platja de Palma per explicar la normativa vigent a veïns i empresaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.