Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló crida a la coresponsabilitat de Podem

1840
Alberto Jarabo, Francina Armengol i Biel Barceló | Arxiu UH

El vicepresident del Govern, Biel Barceló, s'ha mostrat descontent amb la posició de Podem al moment de la votació de dimarts sobre l'impost turístic. Segons el vicepresident, és necessària una «coresponsabilitat de les accions», i en concret Podem «va decidir fer deixadesa d'aquestes funcions» en desmarcar-se dels dos altres partits del pacte en la votació. Per a Barceló, aquesta postura «és respectable, però no comprensible».

En declaracions a la premsa abans de la Junta de Portaveus, Camargo ha considerat que les discrepàncies en democràcia s'han de «entendre com a oportunitats», mentre que la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha manifestat que la postura de Podem li ha sorprès i ha volgut ressaltar la importància que l'impost de turisme sostenible tiri endavant.

Les esmenes de la resta de grups parlamentaris continuaran debatent-se els dies vinents, en què el punt més polèmic és el repartiment d'aquest impost: Podem proposa un repartiment per illes, el PI aposta per la destinació del 50% d'aquest impost a les zones turístiques i el Partit Popular i Ciutadans es decanten pel cobrament de la taxa partir de l'1 de gener del 2017, exceptuant-ne la temporada baixa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.