Setmanari d'informació local - 138 anys

#LaCagadaDeAna: Ana Aguiló queda en evidència i esdevé la riota a Twitter

1904
Les "piulades" que varen destapar #LaCagadadeAna.

L'exdiputada del Partit Popular i militant de l'espanyolisme més extrem, Ana Maria Aguiló va cometre una greu errada aquest passat cap de setmana que l'ha feta quedar en evidència davant els tuitàires i, sobretot, davant els companys del seu propi partit.

Aguiló va utilitzar l'aplicació mòbil Runtastic després de practicar ‘running’ durant una mica més de cinc quilòmetres. La poca perícia de l'exdiputada a l'hora de manejar la tecnòlogia l'ha deixat al descobert, ja que l'aplicació es va vincular al compte de twitter @Pepitog84858548, amb la seva identitat real. Així s'ha sabut que aquest compte, molt crític amb els actuals dirigents del PP, era, en realitat un alter ego de la diputada conservadora

Ana María Aguiló, camuflada com a @Pepitog84838548 va emetre fortes crítiques contra companys del seu partit com Marga Prohens, Álvaro Gijón i Andres Ferrer i va difondre una enquesta que la situava a ella mateixa com la candidata ideal per prendre el relleu generacional al capdavant del PP de Palma.
Cal recordar que Ana Maria Aguiló va provocar diverses polèmiques en el passat a través de twitter, que va intentar tancar alguns perfils que la parodiaven i que twitter va haver de tancar-li un perfil per haver publicat fotos de menors.

Aquestes són algunes de les piulades de Aguiló-Pepito Grillo:

@memoriademallorca pedía expulsión @ppbalears@AnaMariaAguilo pero PP apoya a Ana y se suma manifestación@PPopular

@MargaProhens debería explicarse mejor @agijonc no salir foto, saben que pte @popularespalma está imputado,@PPopular

@PPopular problema: @AnaMariaAguilo quiere renovar formas gestión @popularespalma e implicar a todos los afiliados 

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.