Setmanari d'informació local - 138 anys

Urdangarin: «Sempre vaig pensar que actuava correctament»

2078
E.P.

En la jornada de dimecres del judici del Cas NóosUrdangarin ha acabat de contestar al Ministeri Fiscal i l'Advocacia de l'Estat. Durant la seva declaració, l'espòs de la Infanta Cristina ha insistit que «sempre» va pensar que el que feia «era el correcte» perquè així li asseguraven els seus assessors i va creure que «els consells rebuts eren correctes».

No obstant això, el marit de la Infanta Cristina ha assegurat que, si l'Agència Tributària considera que «alguna cosa no està ben feta, aquí està la meva consignació d'uns diners per reparar-ho».«No estic reconeixent la meva defraudació -ha explicat-, si l'Agència Tributària creu que no he cobrat tots els imports, sempre oferesc la voluntat de reparar».

En l'interrogatori d'aquest dimecres, tal com ja va passar divendres passat, Urdangarin ha fet èmfasi que ell no portava «el tema de les factures» i, per tant, ha declarat que «desconeix» la major part de preguntes que li han formulat al respecte.

Reunions amb Rita Barberà, Jaume Matas i José Luis Ballester

A més, després de negar una reunió a la Zarzuela amb l'exalcaldessa de València, Rita Barberà, i amb l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francesc Camps, l’exduc ha admès que sí que es va reunir amb Camps per abordar els Jocs Europeus, una iniciativa que li va semblar «un bon projecte» al llavors president autonòmic i, per tant, el va sotmetre a les Corts Valencianes «i va rebre unanimitat per desenvolupar-lo».

També ha assenyalat que va tenir una «única reunió» amb l'exalcaldessa de València i va ser ella la que «em va dir que si calia incloure a la Generalitat» a la València Summit «ja ho faria ella» per veure «si el projecte era interessant».

D'altra banda, Urdangarin ha reconegut que es va reunir amb l'expresident del Govern balear, Jaume Matas, així com amb l'exdirector general d'Esports, José Luis Ballester, i el seu exsoci a l'Institut Nóos, Diego Torres, en una trobada que va tenir lloc al gener de 2004, una reunió organitzada per Ballester en la qual es va presentar el projecte de l'Illes Balears Fòrum.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.