Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB Ensenyament s'oposa a la subvenció i homologació dels cursos dels sindicats

2080
El sindicat ha exigit que els cursos s’imparteixin dins la franja laboral; amb una oferta adaptada a les necessitats dels docents i als centres de professors. | Arxiu dBalears

La Unió Obrera Balear ha reclamat aquest dimecres que l’Administració es faci càrrec de la formació dels docents, i no els sindicats que poden rebre subvencions i ser font «de finançament irregular, utilitzada per domesticar-los i tapar-los la boca». En concret, la UOB Ensenyament demana la supressió de «l'homologació dels cursos impartits pels sindicats, prevista a l'Article 19, 2c de l'esborrany de Decret».

En el mateix sentit, el sindicat ha exigit que els cursos s’imparteixin dins la franja laboral; amb una oferta adaptada a les necessitats dels docents i als centres de professors, sempre que sigui possible. D’altra banda, la formació per als coordinadors de Normalització Lingüística ha de formar part del compromís de la Conselleria, «a fi de compensar els quatre anys d'agressió de l'anterior Administració contra la nostra llengua», segons afirmen les portaveus Antònia Font Tous i Joana Maria Romaguera Vallejo en un comunicat.

La UOB ha volgut denunciar que continuen «sense tenir veu ni vot al Consell Escolar de les Illes Balears, que tractarà l'esborrany de Decret de Formació permanent al plenari de dia 9 de març».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.