Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IEC col·laborarà en la revisió del Llibre d'estil del Govern

2138
Maria Alorda, Marta Fuxà i Teresa Cabré, en la reunió mantinguda durant el passat divendres a Palma | CAIB

El Llibre d'estil del Govern respondrà als nous criteris de la nova gramàtica de la llengua catalana que està enllestint l'Institut d'Estudis Catalans. La Direcció General de Política Lingüística ha facilitat el contacte entre l’equip d’assessors lingüístics que duu a terme l’actualització i revisió del Llibre d’estil del Govern i la presidenta de la Secció Filològica de l'Institut d’Estudis Catalans, Teresa Cabré.

La directora general de Política Lingüística del Govern, Marta Fuxà, ha agraït la predisposició de la presidenta de la Secció Filològica a atendre els dubtes que puguin sorgir durant la revisió del Llibre d’estil. Entre d'altres, la presidenta de la Secció Filològica s'ha reunit amb la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, en resposta a la intenció de l’IEC d'obrir-se a l’exterior i establir un contacte directe amb diversos col·lectius, com ara els ensenyants.
 
Acadèmia oberta i contacte directe

Cabré va explicar tant a Alorda com a Fuxà el projecte d’acadèmia oberta per al sector docent que té com a objectiu conèixer les necessitats lingüístiques dels ensenyants i relacionar-los amb els treballs de la Secció Filològica; també s'ha parlat de diferents eines de consulta i de debat per al professorat com és un portal al web de l’IEC.

Els trets principals de la nova gramàtica de la llengua catalana es presentaran públicament a la tardor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.