Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens a Armengol: «Per ser d'esquerres fa una política molt elitista»

2156
Prohens ha qüestionat que el decret d'aprenentatge de llengües «garanteixi el compliment» dels objectius d'Europa 2020. | E.P

La portaveu del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, ha recriminat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que «per ser d'esquerres fa una política molt elitista» en provocar que hi hagi «alumnes de segona» als centres escolars de Balears i en privar-los «de l'oportunitat» d'aprendre un idioma estranger.

D'aquesta manera, Prohens ha qüestionat que el decret d'aprenentatge de llengües «garanteixi el compliment» dels objectius d'Europa 2020. Segons ha assenyalat la portaveu, a l'Executiu balear només li preocupa «assegurar que el català sigui un una exigència a les escoles».

Armengol ha defensat la proposta d'aquest decret perquè «és obert i parteix d'un decret de mínims», proposat amb el «respecte de l'autonomia dels centres». La presidenta ha remarcat que el Govern «va dir no a la imposició en la comunitat educativa» i que les Balears és una comunitat amb dues llengües oficials, «li agradi o no».

Finalment, Armengol ha defensat que el decret de llengües contempla introduir els idiomes «de forma equitativa, responsable i amb pressupost».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.