Setmanari d'informació local - 138 anys

La pel·lícula del director mallorquí Carles Jofre llança una campanya de micromecenatge

Segons expliquen a la pàgina web, és un llargmetratge 'low cost' (baix pressupost) de terror emmarcat dins del subgènere 'slasher' (tipus 'Halloween', 'Divendres 13' o 'Scream').

2214

La pel·lícula mallorquina 'Verano rojo' ha llançat una campanya de micromecenatge amb un objectiu de 7.000 euros per poder completar el procés de postproducció després d'haver acabat de rodar ja la pel·lícula.

Segons expliquen a la pàgina web, és un llargmetratge 'low cost' (baix pressupost) de terror emmarcat dins del subgènere 'slasher' (tipus 'Halloween', 'Divendres 13' o 'Scream'). També assenyalen que la cinta —escrita, dirigida i muntada per Carles Jofre— ja està rodada i que en aquests moments es troba «en procés de postproducció».

En aquest sentit, destaquen que la recaptació servirà per a l'enregistrament de la BSO, la mescla de so, efectes digitals (VFX) i les còpies DCP.

La cinta està protagonitzada per distints actors graduats a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Balears (Esadib): Agnès Palmer, Juanan Cruz, Aina Zuazaga i Guiem Juaneda. Compta també amb els actors Carlos Poyal i Dominic Hull, Gaspar Alemany i Daniel Salom i amb la col·laboració de Simó Andreu.

D'altra banda, destaquen que el 'teaser trailer' va ser presentat al Nocturna Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Madrid el 2015 i al Festival Internacional de Cine Fantàstic de Sitges el 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.