Setmanari d'informació local - 138 anys

L’IES Binissalem organitza una jornada solidària

2426
L'IES Binissalem va celebrar una jornada solidària a benefici del projecte d'UNICEF. | IES Binissalem

Dia 23 de març, l'IES Binissalem va celebrar una jornada solidària a benefici del projecte d'UNICEF, Gotes per al Níger, com a acte de cloenda d'un projecte de l'alumnat de 3r d'ESO del centre.

L'alumnat hi va estar treballant durant el segon trimestre a l'optativa Iniciació a l'activitat emprenedora i al Taller interdisciplinar per tal de conèixer la necessitat d'aigua al Níger i conscienciar-ne la resta de la comunitat educativa.

La jornada solidària va consistir en una cursa en què els participants - alumnat, professorat i AMIPA- pagaven una quantitat de doblers per volta. Acabà amb una festa amb música, presentació d'un projecte de comerç just que porten a terme els alumnes d'Erasmus del Centre i amb sortejos i subhastes.

L'alumnat va fer una feina de difusió de l'activitat entre les empreses d'Alaró, Consell i Binissalem que donaren 914 euros en efectiu per esponsoritzar corredors i regals valorats en 700 euros que van ser sortejats o subhastats entre els participants. L'activitat va recaptar 4385 euros que es lliuraran a UNICEF per aconseguir dur aigua potable a les escoles del Níger. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.