Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «És molt necessari que hi hagi un govern de canvi a Espanya»

2532
Una de les reunions del Comitè Federal del PSOE. | Arxiu

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal. En aquest sentit, la secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha assegurat que «és molt necessari, especialment per a la ciutadania de les Illes Balears, que hi hagi un govern de canvi a Espanya sensible a les necessitats de la gent de més i millor democràcia i de retorn de drets».

Francina Armengol ha explicat que aquest nou govern és imprescindible per a la ciutadania d'Espanya i molt en especial de les illes després de ser «molt castigats per un Govern en funcions que no atén les necessitats d'un Govern autonòmic com el nostre».

La líder socialista ha recordat les paraules recents de Pedro Sànchez, secretari general del PSOE i candidat a la presidència del Govern, dient que «podem estar més a prop d'un nou govern que de noves eleccions», afegint que encara queda temps de negociació, pel que espera que les negociacions arribin a bon port.

Mala gestió

Armengol ha justificat aquest desig perquè «tenim un govern en funcions que culpa a les autonomies de la seva mala gestió política i, com a presidenta d'un Govern autonòmic que està treballant per recuperar drets de la ciutadania, és un drama que segueixi Rajoy com a president i Montoro com a Ministre d'Hisenda».

La socialista també ha recordat que durant el procés «hem arribat a un acord amb Ciutadans referendat per la militància socialista», reconeixent que «necessitam un acord més ampli» i manifestant que «hi ha un espai de negociació en el que m'agradaria que hi pogués ser Podem».

Respecte els possibles acords que s'assoleixin durant el període de negociació, en la seva intervenció davant el Comitè Federal, Pedro Sànchez ha anunciat que si durant la negociació a tres bandes, hi ha canvis substancials en l'acord assolit amb Ciutadans, es tornarà a consultar a la militància socialista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.