Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IME posa en marxa una nova edició de BarriDiades

2542
Les activitats són gratuïtes i estan dirigides a nens i joves. | IME

L'Institut Municipal d'Esports (IME) inicia aquest dissabte una nova edició de BarriDiades que tindrà lloc cada dissabte de 10.30 hores a 13.30 hores en diferents barris de Palma fins al juny i que en aquesta primera jornada s’ha celebrat al Parc de la Riera.

Segons expliquen, aquestes jornades lúdico-esportives són activitats gratuïtes i estan dirigides a nens i joves a partir de tres anys que vulguin participar en una jornada divertida al seu barri.

Les jornades comptaran amb activitats com bàsquet, voleibol, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slackline, petanca, escacs, cotxes a pedals, així com activitats d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitllets.

Els nens també podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'Educació Viària amb el qual participa La Policia Local i prendre consciència de les tasques de reciclatge amb el camió d'Emaya que acompanyarà les jornades.

Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i consells saludables. Cal recordar, que en el primer trimestre del 2016 hi va haver una participació de 2.200 infants, sent els de Son Gotleu, Foners i Son Rutlan dels més concorreguts de les onze jornades. Aquest trimestre les Barriades tindran presència per primera vegada en els barris de Cala Major, Son Fortesa Sud, l'Arenal i El Terreno. La nova edició comptarà amb tretze jornades, dues més que l'anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.