Setmanari d'informació local - 138 anys

Montoro a Armengol: «Tothom complirà les exigències d'Hisenda»

2672
Armengol i Montoro han tractat el tancament de l'exercici passat; els requisits exigits per carta per Hisenda i les queixes i demandes del Govern. | E.P

El ministre d'Hisenda Cristóbal Montoro ha afirmat que «tothom complirà» les exigències del ministeri, en resposta a la negativa que li ha traslladat la presidenta del Govern, Francina Armengol, d'aprovar l'acord de no disponibilitat de fons per incomplir l'objectiu de dèficit de 2015.

Armengol i Montoro han tractat el tancament de l'exercici passat; els requisits exigits per carta per Hisenda i les queixes i demandes del Govern en una reunió on la presidenta ha criticat el contingut i les formes de les missives que ha rebut i ha assegurat que «ens neguem a bloquejar partides lligades a despeses concretes que hem compromès amb els ciutadans i que han de ser executades». Segons Armengol, «Hisenda manté la seva posició, nosaltres la nostra».

 


Els arguments de Montoro

Montoro ha considerat que les paraules d'Armengol i d'altres caps de Presidència «no deixen de ser declaracions». El ministre afirma estar «segur que tots compliran amb els requisits» i assegura que el Govern Espanyol «aplicarà totes les eines a disposició per evitar incompliments».

 

Montoro: «Hisenda no reclama retallades»

Montoro ha insistit en el fet que «Hisenda no reclama retallades a les CCAA», sinó que els gairebé 10.000 milions «addicionals» ingressats aquest any «serveixin per pagar despeses ja previstes, no despeses noves».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.