Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS accelera els contactes per a una coalició d'esquerres i ERC diu que ho ha de consultar a la militància

2902
El portaveu del grup parlamentari MÉS, David Abril, aposta per «una coalició àmplia de forces d'esquerra alternativa amb Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podem». | E.P.

El portaveu del grup parlamentari MÉS, David Abril, aposta per «una coalició àmplia de forces d'esquerra alternativa amb Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podem».

Abril ha assegurat en declaracions a la premsa en els passadissos del Parlament que amb EU i ERC aquesta possible coalició està «avançada» amb l'intercanvi d'un document comú amb el qual concorrerien als comicis.

Per la seva banda, la direcció d'ERC ha enviat una nota a la seva militància en què diu que «tot i que és cert que Esquerra Republicana ha rebut una invitació per part de MÉS per Mallorca per començar a explorar aquesta possibilitat, la resposta d'Esquerra Republicana ha estat clara» i afegeix els tres punts que fan part d'aquesta resposta: «Hem agraït la invitació»; «Hem comunicat a MÉS que analitzarem, quan sigui el moment si finalment es convoquen les eleccions, el contingut programàtic de la proposta» i «qualsevol decisió que hagi de prendre Esquerra Republicana haurà de ser ratificada en assemblea de tota la militància».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.