Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Mateu (OCB): «Dissabte hem de ser a la plaça Major de Palma per dir que volem anar més lluny»

3164
Mateu ha dit que «tenim molts motius per fer festa, per exemple el trentè aniversari de la Llei de Normalització Lingüística i també els anys de resistència que hem deixat enrere» però ha afegit que «cal accelerar processos, el català no ha assolit plena habitualitat i des de l'OCB no dubtarem a fer passes a favor de la preeminència del català». | OCB

El president de l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, ha fet aquest dimecres una crida a la ciutadania a participar de la Diada per la Llengua del proper dissabte. «Hem de ser a la plaça Major de Palma per dir que volem anar més lluny».

Mateu ha dit que «tenim molts motius per fer festa, per exemple el trentè aniversari de la Llei de Normalització Lingüística i també els anys de resistència que hem deixat enrere» però ha afegit que «cal accelerar processos, el català no ha assolit plena habitualitat i des de l'OCB no dubtarem a fer passes a favor de la preeminència del català».

El president de l'OCB explica que «després de quatre anys d'agressió brutal i de resistència heroica per part de la societat civil, crec que aquesta resistència mereix com a premi més valentia per part dels polítics».

La Diada per la Llengua se celebrarà aquest dissabte 14 de maig a la plaça Major de Palma, amb la commemoració del 30è aniversari de la Llei de normalització lingüística i sota el lema «Festegem-la».

Hi haurà actuacions de Cucorba, castellers de Mallorca i castellers de Llevant, Al Mayurqa, Broots i Quimi Portet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.