Setmanari d'informació local - 138 anys

Els comerciants del centre de Palma celebren la festa de la Primavera

3336
D’esquerra a dreta: Belén Aguiló, Ass. Nou Centre; Rocio Gómez, secretària territorial Pimeco; Bernat Coll, president de Pimeco; Pilar Sansó, directora general de Comerç, Claudio Fernández, president ass. Nou Centre; Jero Sans, Ass. Nou Centre i regidora de comerç de Marratxí. | Pimeco

L'Associació de Comerciants Nou Centre Palma ha celebrat aquest dissabte una festa de la primavera, amb l'objectiu de promocionar el petit comerç de la cèntrica zona.

La directora general de Comerç, Pilar Sansó, el president de Pimeco, Bernat Coll i el president de l'Associació Nou Centre, Claudio Fernández, han estat els encarregats d'inaugurar aquesta festa. En total, 29 comerços de Nou Centre, situats entre el tram del carrer Aragó fins al carrer Marquès de la Fontsanta, són els que han col·laborat en la jornada.

Molts curiosos s'han acostat fins a la celebració, localitzada a la zona vianants del carrer Costa i Llobera, per gaudir de diverses actuacions per part d'Aires Mallorquins de Joan Company i de l'acadèmia Ángela Bruno.

A més, el públic ha pogut presenciar una demostració de com entrenen els esportistes del centre Urbanfit Palma. La jornada també ha estat solidària ja que s'ha comptat amb el suport de la Fundació Aldaba.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.