Setmanari d'informació local - 138 anys

Marga Duran: «L'esbucament del pont del tren va ser un error»

3404

Els plens de l'Ajuntament de Palma fa deu mesos que estan monopolitzats per la polèmica al voltant de l'esbucament del monument de la Feixina. El d'aquest dijous no ha estat una excepció. Des de primera hora una vintena de persones d'edat avançada omplien els bancs de la sala amb cartells de Sa Feixina no se toca. També hi eren presents membres de Memòria de Mallorca amb les samarretes de Sa Feixina neta ja. La tensió pujava de to a mesura que s'acostava el moment en el qual el PP demanés, de nou, una consulta ciutadana per decidir el futur del monument.

La portaveu dels conservadors, Marga Duran, repetia els arguments de cada ple per defensar el manteniment del monument. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, responia a Duran tot recordant-li l'esbucament, "amb nocturnitat" del pont del tren ara fa poc més de deu anys. «L'esbucament del pont del tren va ser un error», reconeixia, sorprenentment, poca estona després, la mateixa Duran.

Un altre dels temes que ha centrat i tensat el debat d'aquest dijous han estat la denúncia que feia el Grup Municipal de Ciutadans acusant l'actual equip de govern de «controlar i espiar» la seva formació i el PP. El portaveu de la formació, José Luis Bauzá, assegurava que fa unes setmanes se'ls va requerir, per part de l'Ajuntament, informació dels seus regidors (matrícula de cotxe, adreça, entre d'altres) «per motius de seguretat». Uns motius que per Bauzá no encaixen amb la realitat. Segons ell, aquesta informació hauria servit per «controlar» les entrades i sortides de membres d'aquests dos partits dels aparcaments de l'empresa municipal SMAP. Unes afirmacions que poca estona després desmentia la regidora de seguretat ciutadana, Angélica Pastor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.