Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 200 firmes en contra de les antenes del campanar de Santanyí

3430
El Pi a Santanyí han registrat 209 firmes perquè el consistori municipal retiri les antenes de telefonía mobil del campanar de l’esglèsia. | El Pi

José Roig i Cristina Coll, els regidors d’El Pi a Santanyí han registrat 209 firmes perquè el consistori municipal retiri les antenes de telefonía mobil del campanar de l’esglèsia.

Els regidors han volgut deixar clar que «és hora que aquest equip de govern es preocupi pel benestar dels ciutadans del nostre municipi i del patrimoni que ens envolta». D’altra banda, Coll expressa que «no s’entén que s’hagi pogut fer aquesta instal·lació sense el coneixement de l’ajuntament». 

Plaça Constitució

D’altra banda, El Pi, demanarà que es deixi la plaça Constitució lliure per a que veïns i visitants la puguin gaudir de la plaça sense entrebancar-se amb taules i cadires. D’aquesta manera, els regidors pretenen que «el municipi ha de ser per els santanyiners i santanyineres, no només per servir als interessos d’uns quants», alhora que afegeixen que «s’ha d’acabar amb la política de jo comand i faig el que vull i com vull, hem de canviar la manera de fer les coses». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.