Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers de persones participen a la FirONA

3444
La FirONA ha estat ben animada. | dBalears

Èxit de participació. Milers de persones han participat aquest diumenge a la FirONA, la primera fira de Comunicació, Llengua i Cultura, organitzada per l'associació Ona Mediterrània. La trobada, celebrada en el marc de la Fira de la Pedra de Binissalem, ha engrescat a petits i grans amb l’ampli ventall d’activitats programades.

La Fira ha començat amb una cercavila des de la plaça fins a Can Gelabert. Acte seguit, el grup Cucorba ha engrescat als centenars de nins i famílies que han participat de l’espectacle. El grup infantil ha interpretat les seves cançons més conegudes fent embogir els més menuts. 

Després ha estat el torn de les actuacions de Rigo, Andreu Valor, Long Time No Swing, que han omplert la fira de música ben festiva. A més, s’ha fet una degustació de vermut Muntaner. A la Plaça també s’ha celebrat una mostra de ball de Bot amb Tall de Vermadors i un dinar de fideus amb conill.

Mentrestant,  a l’espai Cotiledònia s’ha fet un recital de poesia i també està previst per a l’horabaixa la presentació de 'La ciutat de les ànimes' de Miquel Àngel Vidal.

Per part seva, a l’espai dBalears s’ha celebrat una interessant trobada de Premsa Forana i mitjans digitals en català. Per avui horabaixa està previst un combat de picat amb els glossadors Mateu Matas, Xurí, Maribel Servera, Servereta i Macià Ferrer, Infermer.  

Finalment està previst que clogui l’acte una taula rodona sobre els '30 anys de la LNL' amb Marisa Cerdó, Biel Bibiloni, Maria Antònia Font iJaume Bonet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.