Setmanari d'informació local - 138 anys

Estels i globus en defensa de la salut mental

3546
Més de 400 alumnes d'onze escoles de Manacor han participat en una volada d’estels i enlairament de globus. | Estel de Llevant

Més de 400 alumnes d'onze escoles de Manacor han participat aquesta setmana al parc municipal en una volada d’estels i enlairament de globus. Una acció que forma part de la campanya "Un nou espai per a la salut mental" que l'Associació Estel de Llevant desenvolupa al llarg de 2016.

Han participat en aquesta activitat 400 alumnes de sisè de Primària de les escoles Molí den Xema, Mestre Pere Garau, La Salle, Jaume Vidal, Simó Ballester, Sant Francesc d'Assís, Sant Vicenç de Paül, Mitjà de Mar, Ses Comes, La Puresa de Maria i Es Canyar.

Al llarg del mes de maig han pogut conèixer més sobre la salut mental i l'Associació Estel de Llevant mitjançant la presentació d’un còmic elaborat pels usuaris i usuàries de l'entitat.

Aquesta acció s'emmarca dins la campanya "Un nou espai per a la salut mental", que Estel de Llevant desenvolupa al llarg de 2016 amb diverses activitats esportives, culturals i socials amb el doble objectiu de donar més visibilitat a la salut mental i d'implicar a la societat de la comarca de Manacor i de l’illa de Mallorca en general en la recaptació de fons per fer front a la reforma de la futura seu —imprescindible davant el creixent nombre de persones ateses i de serveis prestats—.

La campanya "Un nou espai per a la salut mental" compta amb el patrocini de Janssen, Obra Social La Caixa, Colonya Caixa Pollença, Casal Mallorquí i la col·laboració del programa "Junts ho podem fer" de la Fundació Mapfre.

A més, aquesta acció concreta de la volada d'estels i l'edició del còmic –il·lustrat per Dues tintes— ha comptat també amb el suport de l'Ajuntament de Manacor, FEBAFEM Illes Balears i el ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.