Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort estudia «l'equiparació salarial i jornada de treball» dels bombers de Palma

3620
Cort ha precisat que «està en estudi» la reestructuració de les jornades laborals per «normalitzar l'excés de jornada que els bombers pateixen». | Arxiu UH/ Pere Bota

L'Ajuntament de Palma ha assegurat aquest dimecres que continua «oferint diàleg i consens» al Cos de Bombers, a la vista de les reivindicacions formulades pels seus representants sindicals i les mobilitzacions anunciades a partir del 20 de juny.

En aquest sentit, l'Àrea de Seguretat Ciutadana «està negociant amb els representants sindicals dels Bombers de Palma a la recerca d'un consens en les reivindicacions laborals: equiparació salarial i jornada de treball».

Interpretació del conveni col·lectiu

Les reivindicacions dels bombers procedeixen «d'una situació de fa anys» i sobre la qual s'han plantejat diferents interpretacions del conveni col·lectiu, per la qual cosa s'ha obert una negociació amb els sindicats i es demanarà la convocatòria de la comissió d'interpretació del conveni per «avançar en els punts clau».

Jornades laborals

Cort ha precisat que «està en estudi» la reestructuració de les jornades laborals per «normalitzar l'excés de jornada que els bombers pateixen».

L'avantprojecte de Llei de Bombers

En la mateixa línia, l'Ajuntament de Palma ha informat que «moltes de les reivindicacions que plantegen els representants sindicals dels Bombers de Palma són també objecte del proper avantprojecte de Llei de Bombers que prepara el Govern, amb el qual també ha col·laborat l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.