Setmanari d'informació local - 138 anys

La paga extraordinària de 2012 es recuperarà en un 12,5%

3828
Pilar Costa ha indicat que la recuperació d'aquesta paga estava prevista en la llei de pressupostos de 2015. | Arxiu UH/Joan Torres

El Consell ha acordat aquest divendres fixar en 22 dies la gratificació de la paga extraordinària i l'addicional, amb motiu de les festes de Nadal o equivalent del mes de desembre de 2012, per al personal dels ens del sector públic instrumental, la qual cosa implica recuperar el 12,5% de la paga.

Aquesta paga havia estat suprimida per a tot el personal al servei de l'administració de la CAIB, de les entitats del sector públic instrumental i dels alts càrrecs.

Segons ha indicat la portaveu del Govern, Pilar Costa, la recuperació d'aquesta paga ja estava prevista en la llei de pressupostos de 2015. Aquesta norma estableix que les quanties susceptibles de recuperar-se en l'exercici de 2016 seran les que determini el Consell de Govern en funció de l'evolució del pla econòmic vigent i de les disponibilitats pressupostàries de l'exercici.

L'ensenyament concertat
L'STEI intersindical ha denunciat «el tracte discriminatori» del Govern al professorat de l'ensenyament concertat perquè «és l'únic col·lectiu de tots els que en foren afectats que no veurà a la nòmina de juny la devolució del 12'5% de la paga extra de 2012».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.