Setmanari d'informació local - 138 anys

Els candidats balears passen una jornada de reflexió d'oci i descans amb familiars i amics

4060
'Xurí' ha tingut una trobada important, la final de la lliga del Club Scrabble Manacor. | SI

Els candidats dels diferents partits que concorren a les eleccions generals d'aquest diumenge passaran la jornada de reflexió en família o amb amics i realitzant activitats d'oci com banyar-se a la platja o practicar esport.

Per part de Sobirania per a les Illes (SI) Mateu Matas 'Xurí' avui matí ha anat al bar a fer el cafè i llegir la premsa com fa cada dia, a Petra, el poble on viu. Al capvespre, 'Xurí' ha tingut una altra trobada important: la final de la lliga del Club Scrabble Manacor.  Per part seva, el candidat al Senat Josep de Luis, ha volgut passar la jornada amb la seva dona.

Per la seva banda, el candidat d’Unides Podem MÉS, Juan Pedro Yllanes, té previst passar «un dia molt tranquil» en família, banyar-se a la platja i passar una jornada «d'oci i descans» després de dues setmanes de campanya, mentre que la seva companya de partit, la candidata al senat Margalida Quetglas, descansarà a la seva casa en Campos per agafar forces per a la jornada electoral.

La candidata del PP al Congrés, Teresa Palmer, ha decidit dedicar la jornada de reflexió a passar temps amb la seva família en la Colònia de Sant Pere, mentre que el candidat de C's, Fernando Navarro, visita el mercat de Santa Eugenia.

Finalment, el candidat del PSIB al Congrés, Pere Joan Pons, passarà la jornada de reflexió practicant esport: en concret, jugarà un partit de bàsquet amb amics a Son Moix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.