Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquelarre antimallorquí a Intereconomia

4282
Al mateix moment en que qualque tertulià explicava que Quimi Portet havia comès un delicte en publicar a tuitter la foto del cambrer, sortia com a recurs, la foto del cambrer en pantalla. | @Intereconomia

El programa 'El Gato al agua' de la cadena ultradretana Intereconomia va dedicar la seva primera part, uns 40 minuts, a parlar de la discriminació patida per Quimi Portet en un vaixell de Baleària. Allà on normalment hi situen 'els catalans' ahir el programa hi situà també 'los mallorquines o baleares'

Els participants al programa varen dedicar tots els seus esforços dialèctics a intentar fer passar el cambrer catalanòfob com a víctima i el cantant Quimi Portet com a botxí.

Tant era que els arguments utilitzats fossin contradictoris, els participants a l'aquelarre els anaven tirant dins l'olla: sense cap pudor ni vergonya, el mateix 'bruixot' que mantenia que «Aquest tal Quimi que no coneix ningú ha muntat aquest circ perquè es parli d'ell, ja que com a músic jo no sabia que existís» al cap d'una estona podia explicar que «Quimi Poretet es va fer multimilionari cantant en castellà i després, quan ja era ric, va voler deixar de cantar en castellà».

Al mateix moment en que qualque tertulià explicava que Quimi Portet havia comès un delicte en publicar a tuitter la foto del cambrer, sortia com a recurs, la foto del cambrer en pantalla.

El mateix que acusava Portet «d'assenyalar» el cambrer i «posar-lo en la diana de l'odi separatista» al cap d'uns minuts assenyalava la responsable de xarxes socials de Baleària, de qui deia «nom Pilar Boix i al perfil de twitter que ara ja ha tancat, felicitava a Évole per l'entrevista a Arnaldo Otegi».

Un tertulià explicava que «sempre he viscut a Barcelona, he parlat sempre en castellà i mai no he tengut cap problema», després teoritzava que a Catalunya la llengua s'ha utilitzat de manera turbulenta, com a arma política i que els castellanoparlants estan discriminats...

Mentrestant, a Quimi Portet li queien tot tipus de qualificatius que , ben segur, donaran per qualque cançó: «sinverguenza, rojo, mala gente».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.