Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell assegura que «no pagarem 30 milions d'euros pel túnel de Sóller»

4392
La consellera ha assenyalat que treballen per aconseguir que l'accés sigui gratuït per als residents de Bunyola, Sóller, Fornalutx i Deià. | Arxiu UH

La consellera d'Infraestructures i Territori, Mercedes Garrido, ha assegurat que encara que el Consell de Mallorca està treballant perquè el Túnel de Sóller sigui gratuït a partir de 2017, no pagarà 30 milions pel rescat de la infraestructura.

Garrido ha afirmat que no pagaran «aquesta quantitat» i que el preu per al rescat serà el que estipulin els tècnics i perits de l'administració: «Pagarem el lucre cessant –allò que l'empresa deixa de guanyar– i la inversió pendent».

La consellera ha assenyalat que treballen per aconseguir que l'accés sigui gratuït per als residents de Bunyola, Sóller, Fornalutx i Deià i per intentar el rescat. «Treballam en la línia del rescat, però els 30 milions d'euros no els pagarem, més clar no ho puc dir».

En aquest sentit, Garrido ha assegurat que «es pagarà la quantia que l'informe pericial i els tècnics donin com a valoració exacta del que ha de ser el rescat», basada en l'antiga Llei de Contractes, «i els 30 milions no surten de cap manera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.