Setmanari d'informació local - 138 anys

La zona de la punta del Gas no és apta per al bany

4434
Tampoc són zones aptes per al bany la desembocadura del torrent Gros, a Ciutat Jardí, i la desembocadura del torrent de la Síquia, a la Platja de Palma. | Google Maps

L'Ajuntament de Palma ha informat que la zona de la punta del Gas (devora l'Ànima beach) no garanteix el bany de forma segura i sense risc sanitari, perquè és propera a «instal·lacions de conducció d'aigües residuals o bombeig», entre d'altres. En aquest sentit, Cort recorda la possibilitat del bany a la platja de Can Pere Antoni i assenyala que l'arena acumulada a la zona de la punta del Gas no la converteix en apta per al bany sense riscs.

En el mateix sentit, l'Àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma recorda que tampoc són zones aptes per al bany la desembocadura del torrent Gros, a Ciutat Jardí, i la desembocadura del torrent de la Síquia, a la Platja de Palma. En els dos casos són dos punts delimitats i senyalitzats «i la prohibició del bany no afecta en absolut a la resta de la platja».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.