Setmanari d'informació local - 138 anys

Tothom vol venir a Mallorca

26 milions de passatgers aquesta és la previsió d'usuaris per a enguany a Son Sant Joan. És una xifra rècord. Sense precedents.

Des que va començar la temporada fins octubre, les aerolínies han programat vols per 26,4 milions de passatgers a Palma, una xifra que agafa la seva justa dimensió quan es compara amb la població resident a la illa: 869.000 habitants. Surt a 30 passatgers per mallorquí.

El passat cap de setmana va ser un dels punts àlgids d'aquesta temporada. En poc més de 2 dies va passar un milió de persones pels aeroports de les Illes Balears. Tanta com tota la població resident.

Concretament, entre aquest passat divendres i el dilluns, primer dia d'agost, varen passar pels aeroports de Palma, Eivissa i Menorca 938.387 viatgers i es varen fer 6.040 operacions d'aterratge i enlairament, la qual cosa suposa un rècord històric de trànsit en el conjunt dels aeroports de Balears.

Mallorca registra un augment de l'11% de passatgers, Menorca un 12% i Eivissa un 15% que l'any 2015.

El 29 de juliol va ser el quart dissabte consecutiu en el qual se supera la xifra històrica i simbòlica de mil vols en 24 hores. Aquesta vegada varen ser 1.045.

A Son Sant Joan es va registrar un moviment de gairebé un avió cada minut

El retard mitjà, al juny, als aeroports de Balears va ser de 50 minuts. La mitjana a Europa és de 44 minuts.

Les Balears duen camí de registrar un nou rècord d'afluència de turistes: el 2016 podria arribar als 14 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.