Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca aposta pel turisme ornitològic a la fira internacional 'Birdfair'

La directora insular de Turisme, Paula Ginard, participarà entre aquest dijous i diumenge en la fira internacional 'Birdfair', que se celebra en la reserva natural de Rutland Water, a Egleton, on presentarà juntament amb els regidors d'Alcúdia i Pollença, el projecte Mallorca Birding, una aposta pel turisme ornitològic.

Dirigit a visitants interessats pel medi ambient
Segons ha informat el Consell l'objectiu de la marca és la recerca de nous mercats que aportin un turisme més sostenible i que permetin allargar la temporada. Per això, Mallorca Birding és un model de turisme dirigit a visitants interessats pel medi ambient i que prefereixen viatjar fora de temporada alta.

Fira del turisme ornitològic
La fira de Egleton (Regne Unit) és una de les més importants del turisme ornitològic. Mallorca Birding s'inscriu dins del treball que es fa des del Consell per generar productes turístics nous, que respectin el territori i que permetin oferir rutes per tota l'illa amb la marca Mallorca.

En el 'Birdfair' es presentarà la marató d'observació d'aus -birdie race- que es preveu celebrar els propers 21, 22 i 23 d'octubre a diferents indrets de Mallorca on seran convidats cinc equips internacionals de gran importància en l'àmbit de l'ornitologia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.