Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang demana la «màxima sanció» per l'entrada de menors a la correguda de toros de Muro

Mallorca Sense Sang ha demanat que s'imposi la «màxima sanció» a l'empresa Nova Taurina per l'entrada de 56 menors en la correguda de bous de Muro el passat 19 de juny després que el consistori hagi obert un expedient sancionador.

Guillermo Amengual, portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang, ha exigit a l'ajuntament de la localitat que «no escatimi amb contemplacions» i imposi la «màxima sanció» que oscil·laria entre 3.361 euros i 16.828 euros «per riure's de la llei que prohibeix l'entrada de menors i per fer una crida a incomplir les lleis als aficionats taurins».

Complir la Llei 

«És clar que la llei no és igual per a tots. Els taurins campen a pler incomplint tot tipus de lleis i normatives i no passa absolutament res. Incomplim tots les lleis i esperem que passa?», es demana Amengual.

Segons ha censurat el portaveu, «aquesta temporada taurina deixa de manifest que les lleis no van amb els taurins: entrada de menors, incompliment de reglaments taurins i municipals». «Els ajuntaments tenen el deure fer complir la llei, però segons sembla Mallorca és el paradís de la corrupció», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.