Setmanari d'informació local - 138 anys

Centenars de persones s’inscriuen a l'Escola de Salut Pública de Menorca

Un total de 740 persones ja han reservat plaça per a participar en alguna de les activitats de l'Escola de Salut Pública de Menorca que se celebrarà entre el 19 i el 27 de setembre en el port de Maó.

Des de l'organització han assenyalat aquest divendres que es tracta d'una demanda rècord, que duplica el nombre total de participants que es va registrar en 2014 i suposa un creixement del 50 per cent pel que fa a l'any passat.

13 cursos ja tancats  

Per això, ja s'han tancat sis dels 13 cursos del programa acadèmic. En concret, no admeten més alumnes els cursos titulats 'Desigualtats en salut. Que fer més enllà de mesurar i preocupar-nos', 'Art of hosting: l'art del lideratge participatiu en Salut Comunitària', 'Salut i consciència: Aplicacions el desenvolupament de la consciència a la salut pública i a la medicina comunitària', 'Salut basada en actius: Com treballar en intervencions locals i inclusives?' i 'Recerca qualitativa i recerca militant en salut: mirades per a investigar relats'.

Així mateix, s'ha completat l'aforament del curs magistral que impartirà el professor emèrit de l'Escola de Salut Pública de la University of Sindney, Simon Chapman, qui és a més autor de més de 500 articles en revistes científiques i 19 llibres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.