Setmanari d'informació local - 138 anys

Es posa en marxa la iniciativa 'Motxilles solidàries' per ajudar les famílies amb menys recursos econòmics

Els Antics alumnes de Montesion 'Solidaris', les Cooperatives d’Ensenyament de les Illes (UCTAIB) i la FAPA Mallorca han iniciat, un any més, el projecte 'Motxilles solidàries'.

Aquesta iniciativa pretén atendre la necessitat d’aquelles famílies amb dificultats econòmiques perquè els seus infants puguin començar el curs en les mateixes condicions que els seus companys i companyes. A edicions anteriors més de mil nins i nines varen poder aprofitar el material recollit.

Col·laborar

Per participar una opció és que les famílies que hagin de comprar una motxilla nova als seus fills donin la motxilla que ja no usaran perquè, si està en bon estat, algú l’aprofiti. La iniciativa també s'ha centrat en el material escolar, els organitzadors han proposat la recollida, per persona, d’un o dos articles dels següents de la llista:

- Retoladors, capsa 10 o 12 colors

- Llapis, capsa 10 o 12 colors

- Barres de cola

- Ceres gruixades, capsa 10 o 12 colors

- Ceres fines, capsa 10 o 12 colors

- Carpetes (DIN A4)

- Quaderns de quadres (DIN A4)

La recollida de material es concentra a les dependències de l’associació d’Antics Alumnes de Montesion 'Solidaris', al carrer Lluís Martí, 69 de Palma, de dilluns a divendres de 9 a 11 hores i els dijous de 16 a 19 hores. També es poden fer donatius en metàl·lic, que s’invertiran íntegrament en la compra de material per aquest projecte, al número de compte ES19 0487 2099 1120 0001 6218.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.