Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem vol «conèixer la veritat» dels sobrecostos de les autopistes d'Eivissa

Els diputats de Podem Salvador Aguilera i Aitor Morrás han registrat aquest divendres la seva proposta de Pla de Treball per a la Comissió no permanent de Recerca sobre la planificació, l'adjudicació, l'execució i la gestió de les autopistes d'Eivissa.

La proposta té com a objectiu esclarir el sobrecost de les autopistes, que de vuit milions d'euros que costaven inicialment van acabar costant 150 milions. En ella demanen 44 compareixences, entre les quals destaquen les de Jaume Matas, Abel Matutes, Estela Matutes i Pere Palau, a més de Francesc Antich i Xico Tarrés, i Jaume Font.

Així, ressalten que dins de la propostes figuren responsables polítics autonòmics, insulars i estatals, empresaris de les obres, professors experts, afectats per les expropiacions, activistes, entre els anys 2003 i 2015. A més, demanen tota la documentació que es va generar en aquest període i que pot ajudar a esclarir la recerca.

«Per transparència i salut democràtica pensem que és important que compareguen tant els representants del PP com els de el PSIB perquè puguen donar explicacions», ha destacat Morrás.

En aqueix sentit, Podem espera que PSIB i MÉS acceptin finalment les compareixences que proposen. «Entenem que no hi ha gens que amagar i estem convençuts que finalment les acceptaran en honor de la transparència i la salut democràtica», ha afegit el diputat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.