Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort vol promocionar l’art urbà

Cort vol promocionar l’art urbà. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade i la directora general de Cultura, Francisca Niell, acompanyats pel president de l’Associació de Veins Tramuntana-Cas Capiscol-Son Busqueret, Biel González del Valle, han presentat aquest dissabte el concurs Creart Urbà 2016, que ha estat obert per l’Ajuntament de Palma per a seleccionar projectes d'art urbà que es realitzaran a diferents barriades de la ciutat.

Amb aquest projecte, segons Cort, es vol provocar un impacte positiu en els entorns urbans on es desenvolupin aquestes mostres d'art urbà, a més de generar una programació estable d'intervencions a la ciutat i «relacionar l’art urbà amb la regeneració de barris vulnerables» tal i com ha apuntat Noguera.

Avaluació

Les propostes que es presentin seran avaluades per un jurat en funció de l'interès, la qualitat de la proposta presentada, l'adequació a l'entorn i la implicació social i territorial. Podran presentar-se persones individualment o formant equips multidisciplinaris.

En el jurat hi prendran part tècnics d'Es Baluard i de la Fundació Pilar i Joan Miró i representants de les diferents associacions de veïns on es duran a terme les actuacions, entre d'altres.

Ara el concurs es publicarà al BOIB i els artistes tendran 20 dies per a presentar les seves propostes, on han d'incloure la intenció i l'esbós de la intervenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.