Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB manté el seu suport a Pedro Sánchez

El portaveu del PSIB-PSOE, Francesc Miralles, ha expressat el suport dels socialistes balears a Pedro Sánchez, després de la dimissió aquest dimecres de 17 membres de l'Executiva Federal crítics amb la gestió del líder socialista.

«Lamentam la situació que estem vivint, que no ens agrada a cap, des del Partit Socialista feim feina pels drets socials dels treballadors i dels més vulnerables, i mai no podem donar suport a un govern del PP que va en la línia d'atacar aquests drets socials», ha dit Miralles en declaracions als mitjans.

Miralles ha insistit que els socialistes balears, liderats per Francina Armengol, membre de l'Executiva Federal que no ha dimitit, donen suport a la posició de Pere Sánchez i al «no» a una possible investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern.

El portaveu socialista desitja que «els esdeveniments vagin en el camí de la consulta a la militància».

La dimissió dels 17 membres, que sumen la meitat més un, provoca la convocatòria de l'Executiva, que al seu torn convocarà un comitè federal que haurà de desembocar en el Congrés del PSOE.

«Ens alegram perquè s'aconseguirà que la militància es pugui pronunciar i no quedi la decisió en els 17 que acaben de dimitir», ha assenyalat Miralles, i ha insistit que la posició del PSOE al Congrés davant una investidura «no és una qüestió que s'hagi de discutir en un despatx».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.