Setmanari d'informació local - 138 anys

Éxit d'assistència a la I jornada de participació social

La Xarxa per a la Inclusió Social. EAPN-Illes Balears, amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, ha celebrat la 1ª Jornada de Formació per la Participació Social amb l’objectiu que les persones en situació d’exclusió social puguin empoderar-se per tal d’exercir els seus drets i deures i, alhora, rompre els seu aïllament i la seva situació social.

Aquesta primera jornada, a càrrec del professor Miquel Angel Oliver, ha comptat amb la participació de 32 persones en situació d’exclusió social, els quals han pogut conèixer de primera mà els principis i requisits bàsics per la participació i per què serveix la mobilització ciutadana. Cal destacar que està previst la celebració de tres jornades més dedicades a la participació social els propers dies 30 de setembre i 6 i 7 d’octubre, a càrrec dels professors universitaris adscrits als Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB, Fernanda Caro, Miquel Àngel Oliver i María Gómez.

Una vegada finalitzades les 4 jornades, els participants s’incorporaran a la Comissió de Participació de la Xarxa per a la Inclusió Social. EAPN-Illes Balears. En aquest sentit, aquesta experiència es repeteix des de l’any 2014, donat la gran demanda de les Jornades, entre les persones en situació d’exclusió social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.