Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el període d'inscripció a les IV Jornades polítiques d'igualtat

El Consell de Mallorca ha obert el període d'inscripció a les IV Jornades polítiques d'igualtat que tendran lloc els pròxims dies 6 i 7 d'octubre i que es dirigeixen a professionals de la institució insular, dels municipis i del sector privat.


Segons ha informat el Consell, la intenció d'aquesta iniciativa és proporcionar la formació i les eines pràctiques per introduir la perspectiva de gènere als programes i intervencions al món social.
Aquestes jornades, que se celebraran a l'Auditòrium de Palma, volen proporcionar als municipis la formació i eines pràctiques per introduir la perspectiva de gènere als seus programes i intervencions.


Sobretot estan dirigides als serveis socials, com a treball social, educació social, mediadors familiars, educadors de carrer i, en general, a professionals de l'IMAS, així com al sector privat.
A més, s'ha convidat a especialistes de Navarra, Madrid, Astúries, Sevilla, Canàries i de Mallorca. Els interessats poden inscriure's emplenant el full d'inscripció adjunt i enviar-ho a jornadesigualtat@m-moments.com.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.