Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell Insular de Menorca presentarà els projectes de l'impost turístic a la Comissió de Patrimoni i al Consell Econòmic i Social

5466
El Consell Insular de Menorca presentarà els projectes de l'impost turístic a la Comissió de Patrimoni i al Consell Econòmic i Social. | Arxiu

El Consell Insular de Menorca presentarà aquesta setmana els projectes que aspiren a ser finançats per l'Impost de Turisme Sostenible a la Comissió de Patrimoni i al Consell Econòmic i Social, òrgans oberts a la participació d'entitats i associacions.

Segons la institució insular, es tracta de donar a conèixer amb detall els projectes i els motius de la tria. «L’objectiu és obrir un procés de participació ciutadana, tot i que s'ha anat informant de manera regular sobre els projectes a presentar», han explicat.

En aquest sentit, la presidenta Maite Salord ha subratllat que «l'experiència d'aquest primer any ens ha de servir, per planificar els projectes a presentar en posteriors convocatòries i per donar veu als ciutadans a l'hora de fer la tria». D’aquesta manera, de cara a l'any qui ve, la institució insular té previst fer un procés obert de participació ciutadana per prioritzar els projectes a presentar al Govern de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.