Setmanari d'informació local - 138 anys

Centenars de persones visiten el Centre de Protecció Animal de Son Reus

5604
Centenars de persones que s'han apropat a Son Reus. | Ajuntament de Palma

Aquest dissabte s’ha celebrat la Jornada de Portes Obertes al Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus, organitzada per l'Àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal en col·laboració amb l'associació Peluditos de Son Reus.

Tot i la pluja, al llarg del dematí s'han pogut desenvolupar les diverses activitats programades per tal d'acostar el Centre a la població i per fomentar les adopcions d'animals. 48 voluntaris han col·laborat en les activitats.

Així, els centenars de persones que s'ha apropat a Son Reus han pogut visitar les instal·lacions a la jornada de portes obertes. A més hi ha hagut una demostració d'"Agility", amb cans del Centre, una desfilada de cans albergats al Centre, per a promoure les adopcions, un concurs de fotografia i diversos sortejos d'articles donats expressament per a l'esdeveniment. Al llarg de matí s'han donat en adopció 2 cans, 4 moixos i 6 propietaris han pogut recuperar el seu animal extraviat. Actualment hi ha al Centre 150 cans i 30 moixos.

Tinença responsable

La tinenta de batle d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol ha posat de relleu la «necessitat de promoure una tinença responsable dels animals i de les adopcions» especialment amb els canvis que ha patit Palma aquests darrers 40 anys, pel que fa als animals i en especial als animals de companyia, «actualment a Palma per cada 4 persones hi ha un ca» ha destacat Truyol.

La regidora de Benestar Animal també ha volgut agrair especialment els voluntaris de l'associació Peluditos per la Jornada de Portes Obertes, que permet incidir en els objectius principals de Son Reus «com són l'acollida de cans i moixos abandonats, el foment de l'adopció, la lluita contra l'abandonament i el maltractament animal i la tinença responsable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.