Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB reclama l'anul·lació de la llicència de legalització de Villa Cortina

5700
Villa Cortina, Formentor.

EL GOB ha registrat aquest dimecres a l'Ajuntament de Pollença una sol·licitud de revisió i l'anul·lació de la llicència de legalització de l'habitatge amb piscina a la parcel·la 50(A) de Formentor per incompliment de la normativa urbanística vigent, PGOU del 1990.


En aquest sentit, han informat que el passat mes de juliol presentaren un escrit davant l'Ajuntament de Pollença on exposaren que no es podia concedir la llicència d'obres en aquesta parcel·la del sòl urbà de Formentor, ja que s'incomplien alguns requisits de la norma 107 del PGOU de Pollença (norma que fa referència als requisits mínims que ha de disposar una parcel·la per a reunir la condició de solar edificable) i per la manca d'accessos per a vianants a la costa previstos al PGOU d'acord amb l'actual Llei de Costes.


Així mateix, el passat mes d'agost la batlia de l'Ajuntament de Pollença va resoldre concedir la llicència de legalització de l'habitatge unifamiliar existent al solar 50(A) de la urbanització de Formentor, així com la llicència d'obres per a l'adequació de la cobertura plana existent a coberta inclinada de teula.


Incompliment PGOU (1990) i Llei de Costes
D'aquesta manera, el GOB denuncia que no és possible la concessió de la llicència de legalització de Villa Cortina perquè incompleix, d'una banda, les disposicions urbanístiques del PGOU, així com la Llei de Costes pel que fa als accessos per a vianants. A més, el GOB ha assenyalat que l'edificació construïda a la parcel·la de Formentor supera la superfície i el volum permesos (reglament que contempla el punt 2 de la norma 63 del PGOU).


Per això, el GOB reclama la nul·litat de la llicència, ja que consideren que les obres «no són en cap cas legalitzables pels nombrosos incompliments de la normativa urbanística aplicable», el PGOU del 1990.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.