Setmanari d'informació local - 138 anys

Els ‘zombies’ envaeixen Marratxí

5766
Més de 300 joves del municipi van participar a l’activitat. | Ajuntament de Marratxí

Els Espais Joves de Marratxí han organitzat aquest divendres la primera gimcana ‘Apocalipsi zombie’. Amb la finalitat de fer participar el jovent del municipi i dinamitzar les activitats al voltant de la festivitat de Halloween, des de l’àrea de Joventut es va pensar en dur a terme aquesta activitat oberta a tots els joves del municipi.

Tal com ha explicat l’Ajuntament, les expectatives es varen superar i varen sorprendre els organitzadors, perquè es varen donar cita més de 315 joves marratxiners, organitzats per 40 voluntaris que asseguraren la correcta participació i desenvolupament de la gimcana.

Noves activitats

El responsable de l’àrea de Joventut, el primer tinent de batle Miquel Cabot, ha destacat que «es tracta d’una altra novetat que hem impulsat a làrea, per a dinamitzar i fer partíceps a més joves de les activitats que fa el seu Ajuntament, en sintonia amb el canvi de fons i també de formes de l’actual govern, perquè hem modernitzat fins i tot la imatge dels Espais Joves».

Els organitzadors han assegurat que avaluaran les fortaleses i oportunitats de millora, per a preparar properes edicions, i animen a tots els joves a seguir les activitats dels Espais Joves a les xarxes i els canals de comunicació municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.