Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP i el PSIB s'oposen a investigar sobre Sa Nostra

5828
El diputat de Ciutadans al Parlament balear, Xavier Pericay durant la seva intervenció a la càmera aquest dimecres.

Sorprenentment, el PP i els socialistes també s'han aliat a les Balears per tombar la iniciativa de Ciutadans de crear en el Parlament una comissió no permanent d'investigació sobre el procés de reestructuració bancària de Sa Nostra. Per la qual cosa, la proposta presentada pel partit de Xavier Pericay no ha estat aprovada.

La proposta, que no s'ha aconseguit aprovar al Parlament, ha comptat amb l'abstenció del PI i el vot a favor de MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, C's i Podem.

Per la seva banda,Pericay ha afirmat que socialistes i els populars són els majors responsables en la gestió d'aquesta caixa en les darreres dècades i, si s'han oposat a crear aquesta comissió d'investigació, és perquè «alguna cosa han d'amagar».

Així mateix, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha afegit que «aquest dimecres era un bon dia perquè els dos partits donessin exemple del seu nou discurs de nous temps i transparència», però «la realitat és que s'han aliat perquè no se sàpiga què va passar amb Sa Nostra», que el 2010 disposava de 12 milions per a la seva obra social i sis anys després només compta amb 2 milions.

En aquesta línia, Pericay ha recordat que només fa dos anys, el PSIB va votar en el ple del Parlament a favor de crear aquesta comissió, que no va tirar endavant perquè s'hi va oposar el PP amb la seva majoria absoluta parlamentària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.