Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Deu recomanacions per gaudir d'aquest cap de setmana

5860
Els dies 5 i 6 de novembre Inca acull el Rata Market. | Rata Market

1.Pels més cinèfils

  • Supersonic. Una mirada en profunditat a la vida, èxit i caiguda de la banda de rock Oasis creada a Manchester el 1990. El grup va vendre més de 80 milions de còpies a nivell mundial, però també va ser polèmic a causa de les seves contínues baralles i enemistats amb altres artistes de la indústria musical. Més informació: www.cineciutat.org

  • Sully. Nova York, 2009. Chesley 'Sully' Sullenberger és un pilot comercial que poc després d’enlairar el seu avió es veu obligat a realitzar un aterratge d’emergència en ple vol a sobre del riu Hudson amb 155 passatgers sota la seva responsabilitat. El fet va convertir-lo en heroi nacional als EUA. Darrera pel·lícula firmada per Clint Eastwood, amb Tom Hanks i Aaron Eckhart als papers protagonistes. Consulta la resta d’estrenes d’Aficine al següent link.

  • Evolution Film Festival. Arriba la cinquena edició de l’Evolution! Mallorca International Film Festival (EMIFF!), amb 80 produccions audiovisuals de 20 païssos de tots els gèneres i formats: curtmetratges, documentals, animació, peçes infantils, vídeos musicals… El festival inclou la secció 'Fet a Balears', una minuciosa panoràmica de la producció cinematogràfica feta a casa nostra. Més informació: http://www.evolutionfilmfestival.com/

2.Salut i teatre!

  • Vida i miracles de n'Aineta dels matalassos. Antoni Mus ens proposa un viatge entre el realisme màgic i el drama rural en un retrat de la societat mallorquina vertebrat en torn l’humor i la càrrega dramàtica. La companyia Can Desbuc dóna vida a aquesta novel·la que relata la vida de n'Aineta, una jove que es queda orfe ben prest i a qui se li apareix una tia morta al mirall. Interpretada per Margalida Amengual, Catalina Riera i Joan Toni Sunyer. Dissabte 5. Teatre de Manacor, 20h.

  • Tens un monstre? Corcada Teatre apropa aquest espectacle familiar que neix de la inquietut de la nostra por i de les seves amigues, les pors: quotidianes, irracionals, petites o terribles. Tens un monstre? s’endinsa a l’aventura d’un format desconegut pel públic infantil, que l’asusta i l’atreu irremediablement. Dissabte 5 i diumenge 6, 12h. Teatre Principal de Palma.

  • La gent. Amb el públic assegut a sobre l’escenari i una posada en escena desconcertant. La innovadora proposta escènica de la companyia Pérez & Dislà, finalista als XVII Premis Max de les Arts Escèniques, recrea la realitat amb eines pròpies del teatre, on l’espectador es demana si assisteix a un happening, una comèdia, un drama o una paròdia. Dissabte 5. Auditòrium d’Alcúdia, 21.00h.

  • Miracle. Emma mor de sobte el dia del seu aniversari. El seu home, Andrés, no vol fer-se a la idea i demana a un doctor que la curi, però la mort és un fet. Desesperat, Andrés implora el retorn d’Emma qui, inesperadament, ressucita. Miracle passeja pels racons de l’ànima que construeixen la identitat humana: amor, pietat, identitat i memòria. Divendres 4 i dissabte 5, 20.30. Diumenge 6, 19.00h. Teatre Sans.

3.Dansa

Iron Skulls Co presenta aquest espectacle, SINESTESIA, que representa un món post-apocalíptic on, a través de la dansa experimental, un grup de supervivents inicien un viatge cap algun lloc segur. Hip-hop, acrobàcia i dansa contemporània es fusionen per crear un llenguatge on allò humà i animal s’uneixen en un joc d’interferències sensorials. Diumenge 6 de novembre, 19.00h. Auditori de Manacor.

4.Música

Marga Rotger, Utopia. Utopia és el nou disc de la cantautora mallorquina que lidera aquesta banda de folk-pop amb pinzellades de swing. Amb Marga Rotger a la veu i la guitarra, Genis Gálvez al contrabaix i les veus, Gaspar Àngel Palou a la guitarra elèctrica, Joan Toni Jaume a la bateria i Toni Comas al teclat, el proper dissabte 5 de novembre es presentarà oficialment el nou treball de la banda, UTOPIA, en un concert on 11 músics acompanyaran la banda. Teatre de Lloseta, 20.00h.

5.Tertúlies, xerrades i cafè

Vida i obra de l’escriptor Stefan Zweig. La Llibreria Jaume de Montsó organitza el divendres 4 una tertúlia sobre la figura de Stefan Zweig (Viena, Àustria, 1881 – Petrópolis, Brasil, 1942), escriptor i activista social austríac de la primera meitat del segle XX. Els seus escrits rebutjaven la intervenció d’Alemanya a la II Guerra Mundial i fou molt popular entre 1920 i 1930. Llibreria Jaume de Montsó, 18.30h.

Presentació del llibre 'El Salt de la Bella Dona'. Col·loqui-presentació del llibre El Salt de la Bella Dona. Una llegenda ben actual, editat per Moixonia Editorial i amb supervisió de l'escultora Francisca Llabrés. La Bella Dona està considerada com una de les primeres dones víctimes de la violència de gènere a Mallorca. Diversos autors, com Mª del Mar Bonet, Carles Amengual, Sara Rivera o Empar Bosch, han reinterpretat la llegenda. Divendres 4 de novembre, 19.30h. Llibreria Lluna.

6.Rata Market

Amb 25 paradetes farcides de creativitat s’instal·la el Rata Market en el si de la 3ª Fira d’Inca. Una excusa perfecta per conèixer projectes creatius i trobar joies, llibres, art, moda, mobles, fotografia, bosses, complements… Tot amenitzat amb un seguit d’activitats: tallers per nens, contacontes, música en viu, swing i actuacions en acústic. Dissabte 5 i diumenge 6, a partir de les 11h del matí a Inca.

7.Fira de l’art d’Inca

La tercera fira d’Inca, pròleg al Dijous Bo 2016, aterra als carrers de la capital del Raiguer durant tot el cap de setmana per apropar l’art i la gastronomia celebrant la seva Fira de l’Art. En aquesta edició destaquen la Fira vegana, els tasts de cervesa especial, la mostra d’art al carrer, un mercat medieval, un expositor de Cuines al món i diverses demostracions d’estils de ball.

8.Black or white

L’espectacle Black or White narra, a través de la dansa, la història d’amor entre dues persones que acaba en un final inesperat per una addicció a substàncies tòxiques. La història, que qüestiona els dilemes morals nascuts arrel de la dicotomia bé/mal, recala el proper dissabte 5 de novembre a l’Auditòrium Sa Màniga (Cala Millor). Un espectacle amb diversitat musical, des de temes celtes fins a tangos, passant per música per a piano de compositors com Phillip Glass, Giovanni Marradi i Narcotango.

9.Els 3 barítons

Després de l’èxit de Els 3 tenors, l’esglèsia de Sant Felip Neri acull el proper divendres 4 de novembre aquesta nova producció lírica d’Euroclàssics que repeteix la mateixa fòrmula: tres barítons, un piano i peçes d’òpera i sarsuela. Intervenen Joan Garcia-Gomà, Jorge Tello i Josep Vives, amb el pianista Francesc Blanco.

10.I per la setmana que ve…

El cantautor ‘aborigen’ Tomeu Quetgles presenta el proper dijous 10 de novembre el seu nou treball discogràfic al Teatre Sans en una vetllada on La Banda Cool oferirà un tast musical amb la inestimable presència del grup italo-mallorquí Marino e Marini, així com Xus Santana, Paula Simonet o Maria Vermella. El món pictòric de Fabio Córcoles posarà color a l'escenografia i les projeccions de l’espai, on la dansa vindrà de la mà de Mari (Shelma) i Sonia (Salma).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.