Setmanari d'informació local - 138 anys

Camargo: «No vull dir que ho hagin fet a posta perquè vull ser prudent»

5964
Portaveu del grup parlamentari Podem, Laura Camargo.

La portaveu de Podem, Laura Camargo, ha assenyalat, després que ahir les diputades investigades hagin assegurat que van votar en contra de la seva formació en ser excloses dels xats on es coordinen aquests assumptes que «dubta que això sigui així» perquè els portaveus «marquen el sentit de la votació amb els dits de la mà».

Després de la junta de portaveus d'aquest dimecres, Camargo ha dit que aquests punts estaven relacionats la «una baixada d'impostos», així com diferents «reformes estructurals» que són «un eufemisme del PP per aplicar retallades». «Polítiques que no pertanyen al programa polític de Podem», ha afegit. «No vull dir que ho hagin fet a posta perquè vull ser prudent», ha assenyalat.

Camargo ha reiterat la petició de la formació de «prudència» i de no entrar en una qüestió que ha qualificat de «crisi interna», ja que es tracta d'un fet «disciplinari i de presumpta violació del codi ètic».
Sobre les declaracions de la diputada, Montserrat Seijas, en contra del secretari de la formació, Alberto Jarabo, Camargo ha apel·lat «a la responsabilitat» i a fer cas al que els demana «la gent al carrer»: «Que siguem nets».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.