Setmanari d'informació local - 138 anys

El «running» és l'esport favorit dels illencs

El 48% de la població assegura practicar algún esport

6010

El «running» és l'esport favorit dels ciutadans de les Balears, segons l'estudi «Hàbits esportius dels espanyols» realitzat per Madison Market Researchper Beer Runners, que també recull que set de cada deu balears prefereix realitzar exercici a l'aire lliure.

Segons aquest, un 48 per cent de la població balear assegura practicar esport, i un 38 per cent diu fer-ho acompanyat. D'altra banda, reunir-se a casa amb els amics per menjar alguna cosa i prendre unes cerveses (47%) se situa com el millor pla a les Illes després de realitzar exercici.

Entre els motius principals per fer exercici destaquen relaxar-se i desconnectar i sentir-se ben físicament (49% i 39% respectivament) i divertir-se i conèixer a altres persones (10%). De fet, entre els motius principals per no fer exercici a Balears se situen la falta de temps (67%) i la falta de companyia (20%).

Quant als esports més practicats, els balears es decanten pel running (34%), el senderisme (25%) i el ciclisme (14%).

Segons conclou l'enquesta, el 34% dels balears són aficionats al running, però, a més, un 13% assegura haver participat en alguna marató o carrera popular.

Actualment hi ha dos grups Beer Runners, repartits entre Eivissa i Mallorca formats per més de 400 corredors que s'organitzen a través de les xarxes socials per sortir a córrer junts un o dos dies a la setmana i després fan unes cerveses i unes tapes plegats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.