Setmanari d'informació local - 138 anys

Un miler de nins i nines participen en la carrera de Reis

7104
Un miler de nins i nines participen en la carrera de Reis del Parc de Ses Estacions.

Un total de 1.000 nins i nines d'entre 0 i 12 anys han participat aquest matí en la Carrera Infantil de Reis en el Parc de Ses Estacions, una prova esportiva que ha organitzat l'Institut Municipal de l'Esport (IME).

Segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, el batle de Palma, José Hila, ha donat la sortida de la prova a les 12.00 hores amb el tradicional tall de cinta.

En aquesta vuitena edició, que s'emmarca dins del programa de Nadal de l'Ajuntament de Palma, s'han cobert el 100% de les inscripcions obertes en línia. A més, enguany l'increment del 20 per cent de les places ofertes ha permès la participació de 200 nins i nines més que la passada edició.

En el grup d'iniciació, de zero a tres anys han participat 220 nins; 246 ho han fet en la categoria de quatre a cinc; 214 en grup de sis a set anys, 254 al de vuit a deu anys i 66 al d'11 a 12 anys.

Els participants han recorregut diferents distàncies per l'interior del parc segons les seves categories. Els nins i nines del grup d'iniciació, han cobert una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el següent grup ha recorregut 400 metres, el següent de 600 metres, i a partir de vuit anys, nens de les categories III i IV, han participat en la prova de 800 metres.

Així mateix, els petits corredors han rebut la visita del patge real, que els ha acompanyat durant tot l'esdeveniment i ha escoltat els seus desitjos.

A les 12.00 hores s'ha iniciat la primera prova no competitiva, amb el grup dels més petits, i ho han succeït correlativament la resta de categories per edats.

Posteriorment, s'ha fet lliurament dels premis als 24 participants guanyadors de les proves de les diferents categories.

D'altra banda, l'Ajuntament ha volgut premiar la participació i per això tots els nins i nines han rebut una medalla, a més d'una borsa amb berenar, una gorra i una camiseta amb la imatge de la carrera, disseny de l'il·lustrador Antonio Fernández Coca.

A la carrera també han assistit representants de les entitats i empreses patrocinadores de l'esdeveniment: BMN, Escoleta Asima, AutoVidal, concessionari oficial KIA, Coca Cua, El Corte Inglés, Quely, Cadena Ser, Plaza 18, Lloo Rent, IbJove, Consell de Mallorca i Voluntariat Esportiu de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.