Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Espiadimonis celebren el seu cinquè correfoc a Calonge

7338
Correfoc Espiadimonis.

El llogaret de Santanyí, Calonge, ha acollit aquest passat diumenge el cinquè correfoc consecutiu de la colla Espiadimonis.

Al voltant de 300 persones foren testimonis de com el llogaret de Santanyí es convertia en un autèntic infern. L'espectacle començà entrades les 21.00 hores del vespre, quan una bruixa envoltada per una estrella de foc, invocà el mateix Llucifer i prengué el campanar de l'església que quedà totalment enllumenat per les flames.

Seguidament, una trentena de dimonis s?encarregaren de convertir la plaça de Calonge en un autèntic infern de foc i fum. Al correfoc hi participaren també membres de la colla Diabòlics Anònims, del Principat; Bocsifocs d?Esporles i dels Dimonis Hiachat que s?encarregaren de posar ritme a tocs de tambor.

Per la seva banda, Jaume Joan Amengual, cap de colla d'Espiadimonis assegura que l'espectacle de foc, que compleix el cinquè aniversari a Calonge, «fou tot un èxit» i que l'objectiu dels Espiadimonis és «fomentar i impulsar la cultura del foc tan arrelada a Mallorca i arreu dels Països Catalans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.