Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres de reparació de l'autovia Palmanova-Peguera començaran el mes que ve

7564
La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha acordat amb l'empresa constructora de l'Autovia Palmanova-Peguera començar les obres de reparació.

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha acordat amb l'empresa constructora de l'Autovia Palmanova-Peguera començar les obres de reparació de la infraestructura el pròxim mes de febrer.

Segons ha informat el Govern, a causa que es tracta d'una intervenció que requereix diversos mesos d'activitat, s'ha acordat iniciar una primera fase, entre febrer i març, en la qual s'actuarà sobre l'asfaltat i el reforç del paviment.

Les obres continuaran a partir del mes de novembre, «una vegada finalitzada la temporada turística», es prioritzaran les feines durant horaris nocturns i s'establiran rutes alternatives perquè l'impacte als usuaris sigui el menor possible.

Aquest acord s'ha anunciat després d'una reunió entre el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, amb el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, per tractar diferents assumptes relatius a les matèries que gestiona la Conselleria, com per exemple, mobilitat, habitatge i infraestructures.

Segons ha informat Pons, tant les deficiències com les solucions a aplicar estan «totalment identificades» i l'objectiu és donar solucions definitives a una problemàtica que ha estat present des de la inauguració de l'autovia, en 2007.

A més de l'autovia, també s'adequarà l'últim tram del passeig de Calvià, que es va construir de forma paral·lela i que presenta problemes de degradació per manca de manteniment.

Totes les intervencions les durà a terme l'empresa constructora, UTE Ferrovial-Amer, i s'espera que puguin finalitzar-se aquest mateix any.

En tractar-se d'una esmena de deficiències, el cost d'aquesta intervenció anirà totalment a càrrec de la UTE, ha assenyalat la Conselleria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.