Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca planteja al Govern la possibilitat de tenir un conservatori

7708
L’Ajuntament d’Inca ha demanat al Govern la possibilitat de tenir un conservatori.

L'Ajuntament d'Inca ha realitzat aquest dijous diferents peticions al Govern, com la possibilitat de tenir un conservatori, com tenen a Manacor o Felanitx, amb motiu de la reunió entre el seu batle, Virgili Moreno, i el conseller d'Educació i Universitat, Martí March.

A la reunió també s'ha tractat el Museu de l'Educació, ja que el conveni de col·laboració entre Inca i la Conselleria s'ha de renovar i per aquest motiu s'ha acordat fer feina en la redacció d'un nou document i en un estudi econòmic per executar el projecte.

A més, s'ha posat damunt la taula la necessitat d'una nova escola, donat l'increment població escolar i l'ocupació dels diferents centres escolars existents.

«
Esteim molt satisfets amb la predisposició de la Conselleria i, per la nostra banda, començarem a fer un estudi de possibles ubicacions per avançar i que la nova escola pugui ser una realitat a mitjà termini», ha dit Moreno.

La reunió també ha servit per repassar l'estat de les actuals infraestructures del municipi i per plantejar diferents aspectes relacionats amb la reforma, millora i ampliació de centres.

Per la seva banda, el conseller March ha valorat «molt positivament» aquesta reunió i ha destacat la col·laboració activa que ha manifestat des del principi el municipi d'Inca en matèries educatives.

Així, ha posat com a exemple «els bons resultats del pla d'escolarització equilibrada» que, des d'aquest curs, s'aplica a tots els centres educatius d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.