Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort recomana mesures preventives fins que afluixi el vent

7816
Cort recomana mesures preventives fins que afluixi el vent.

El servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Palma ha hagut de realitzar diverses actuacions al llarg del cap de setmana, en coordinació amb els cossos de bombers i policia, relacionades amb els episodis de fort vent que s'han produït a les illes. Així, es van rebre fins a 14 avisos des d'ahir horabaixa i al llarg d?aquest dilluns.

Els tècnics del departament destaquen que les inspeccions i tales preventives realitzades durant les dues últimes setmanes, en el marc del pla de risc de l'arbrat, han evitat més caigudes.

Actualment tècnics del servei es troben en els emplaçaments revisant l'arbrat i palmeres. Es recomana a la població que prenguin mesures preventives fins que baixi la força del vent. Si bé gran part dels exemplars es troben sense fulla, els últims episodis de pluges també fan que es recomani extremar la prudència.

Les ràfegues de fort vents han dificultat les tasques de poda i tala. En alguns casos s'ha abalisat a l'espera de la reducció del vent per a treballar en condicions de seguretat. Les zones sobre les quals no es pugui actuar quedaran abalisades i senyalitzades.

Així mareix, els informadors ambientals que avui estan realitzant el seguiment del bosc de Bellver, recomanen a la població que no transiti avui per aquest indret.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.