Setmanari d'informació local - 138 anys

Art Pertot, una iniciativa de suport a joves creadors de les Balears, Catalunya i Catalunya Nord

Es tracta d'un programa d'intercanvi per a joves perquè desenvolupin projectes d'intervenció a l'espai públic de Girona, Palma i Cervera

7868

El director d'IBJove, Joan Ferrà, ha participat aquest dimecres a la presentació, juntament amb la Direcció general de Joventut de Catalunya, l'Associació Inund'Art de Girona i l'associació Shandynamiques de Cervera, d'Art Pertot, una iniciativa per donar suport a la creació emergent de joves de Catalunya, les Illes Balears i Catalunya Nord. A l'acte també hi han participat la directora general de Joventut de Catalunya, Marta Vilalta; la directora de l'Associació Inund'Art, Raquel Moron; el president de l'associació Shandynamiques, Georges Cazenove, i la coordinadora territorial de Joventut, Agnès Fàbregas.

Art Pertot és un programa impulsat per l'Agència Catalana de la Joventut, l'Institut Balear de la Joventut i les associacions Inund'Art i Shandynamiques per poder intercanviar joves perquè desenvolupin projectes d'intervenció a l'espai públic de Girona, Palma i Cervera.

En aquest sentit, i a través del certamen d'Arts visuals del programa cultural Art Jove, s'inclouran les propostes artístiques de dos convidats seleccionats pel Festival Inundart de Girona i Shandynamiques de Cervera. Aquests dos artistes no entraran a concurs, però rebran una ajuda de 1.000€ en concepte d'honoraris i producció de la seva obra. Per altra banda, els cinc artistes que concursin a l'Art Jove competiran per un únic premi de 1.000€ i la seva inclusió dins el certamen Art Pertot del 2018, que els permetrà realitzar aquest intercanvi amb Girona i Cervera.

La representant de les Illes que participarà enguany serà la guanyadora del certamen de l'any passat d'Arts Visuals, Alona Vinç. Des de IBJove se li donarà una ajuda de 3.000 euros en concepte d'honoraris i intervencions a Girona i Cervera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.